renée

Onze dochter Renée {'99} was 13 toen haar vader de diagnose FTD kreeg. 
Er veranderde veel in haar leven. Ze uit zich mede door tekst, beeld en geluid. 
Vandaag 24.5.2020 heb ik haar gevraagd of ik een pagina voor haar aan mocht maken, om zo al haar werk omtrent Jan Willem, haar mooie stoere papa te plaatsen. Ze vind dit goed! Trots op deze ondertussen stoere mooie jonge vrouw van 21! 


Ze merkt dat het anderen helpt, met wat ze schrijft en hoe ze zich uit, dat het mensen opent om gesprekken te voeren, naar zichzelf te kijken, open te zijn... 
Dat verdriet hebben heel oke is, dat je je mag laten zien, dat het niet gek is dat je na zo'n lange tijd van chronisch rouwen, toch zo'n 8 jaar, dat er iets uit komt. 
Dat je on-hold hebt gestaan en dat het er nu uitkomt!
Mede door de Corona, dat het niet meer hollen en stilstaan is maar stilstaan bij... 


Het zal in het begin wellicht wat rommelig zijn, daar ik werk, foto's, berichten ga opzoeken. Staat ook al het een en ander op andere pagina's. Haal ik daar van weg. En dan even zien hoe ik de indeling precies ga doen, heeft ze zelf wellicht ook een goed idee over. 
Ze is afgelopen jaar begonnen op de Willem de Kooning Academy - WdKA te Rotterdam, richting audiovisueel design. 

 

Film gemaakt door Renée op 13 oktober 2020, precies een maand voor het een jaar geleden is dat JW is overleden. Jaar van rouw, verwerking, verdriet, verlies, opstaan en weer doorgaan. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.