59. Yeahhh, weekend naar Berlin!

Gepubliceerd op 13 mei 2017 om 21:55

Voor het eerst sinds jaren een weekend weg met vriendinnetje....

Wat fijn, een weekend weg met vriendin Iris! Een weekend al in het najaar gepland en zoveel zin in. Ik ben wel eens een weekend, nachtje weggeweest met mn vriendinnengroep de Roosenvrouwkes & 2 nachten in Munchen op het Wereldcongres FTD maar nog niet een "FREE" weekend... zo voelt het. 

Maar wel een geregel vooraf... Jord moest ik onderbrengen, Renée had namelijk ook een weekend weg gepland naar London. Alle schone kleding richting JW en vriend Elbert die in het weekend bij JW langs gaat... Check, check, dubbelcheck... Gelukkig kan Jord ten alle tijde bij zoveel lieve mensen logeren... Heerlijk, een 'rijk' gevoel. 

Zaterdagochtend vroeg om half 6 de trein in.... boeken mee, ontbijt, lekkers... 
Heerlijk relaxen, we worden gereden ;) 
Even helemaal niets... op het thuisfront wordt iedereen goed verzorgd, dus geen zorgen, tjee, das echt lang geleden. En het mag, genieten, gaan, plezier hebben... 

Begonnen in het boek van Tim Overdiek : Tranen van liefde, dagboek van een weduwnaar, kon niet stoppen, een hefitg mooi boek... veel herkenning zat erin. Daan Westerink zei het al dat het een boek voor mij was en het klopte. FIJN. 

Aangekomen in Berlijn lopend naar ons Hotel, was wat verder dan we dachten :) 
Een fijn Hotel, en toen Berlijn in, natuurlijk eerst een curryworst... en rondgelopen, gekeken. Plannen gemaakt voor de dagen erna. Hop on, hop off bus genomen, zodat we veel konden zien, lekker uit eten.... prosecco & witte wijn... Goed weer, oke, ook beetje regen, mocht de pret niet drukken... Maandagmiddag weer terug. Wel lekker een taxi genomen naar de Hauptbahnhoff...  Was eigenlijk een dag te kort... nou ja, gaan we gewoon nog een keer, maar er staan nog meer leuke steden op t lijstje. 
Smaakt naar meer... 

Kids & JW hebben het goed gehad.... 

X Margreet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.