64. Docu Papa op SCENECS Film Festival 28&31 05.17

Gepubliceerd op 28 mei 2017 om 23:12

Onze documentaire Papa werd getoond op het Internationale Debut Film Festival in Hilversum...

Onze docu Papa werd op het laatste moment nog toegevoegd aan het Interntionale Debut FilmFestival in Hilversum. Op 28 & 31 mei.. en op 2 juni het Grande Gala waar de prijsuitreiking plaatsvond in Studio 21. Samen met Iris naar toe gegaan. Het was weer bijzonder om Papa op het grote doek te zien... heftig ook wel weer om Renée & Jord te zien, en zo ook JW die nu alweer zoveel verder achteruit is gegaan. 

Maar ook goed om te zien dat wij al weer zoveel verder zijn zelf, in het proces van 'loslaten' - rouwen... Dat er daar wel veel verdriet te zien is, en dat is er zo nu en dan ook echt wel... zou raar zijn als we dat niet hebben, maar ook dat we al zoveel verder zijn. Hoe mooi... 

We gaan door... we willen door, we moeten door... en dat zou JW ook willen. 

Op zondag waren we erbij, ook Josselin & Jet, en docenten John & Brian, opleiding journalistiek Utrecht. En de oprichters van CAMPUS DOC FILM FESTIVAL. We hebben zelf een Q&A gedaan, want woensdag was dat helaas gecanceld. Kon wat vragen beantwoorden en Josselin & Jet kregen mooie complimenten. En daarna bij MOUT op het plein gezelilg een wijntje gedronken met heerlijke hapjes in de zon. 

We zijn niet in de prijzen gevallen dit keer, er waren ook heel veel inzendingen. 
Iris en ik vielen wel in de prijzen, we hadden namelijk kaartjes gewonnen voor het Gala!
Black Tie.. dus op zoek naar hakken, want die heb ik niet echt.. haha, en een jurkje kunnen lenen. We hebben trouwens onze ogen uitgekeken naar alle mensen, types die er rond liepen. Hilarisch soms ook... de Studio 21 show.... de presentatie... poeha... Dikke pret... Bijzonder om mee te maken. 


X Margreet 

 

www.scenecs.com eerdaags staat hier een film van de avond & ook de foto's van de rode loper... 

Kijk op bij  het kopje docu Papa voor meer informatie over de docu. 

** en jippie vandaag 2 bomen uit de tuin bij de buren... AVONDZON in het vervolg.. heerlijk! 

 

de foto van de rode loper! IMG_8518.jpg

voel me lekkerder op een paar gympen.. die had ik ook eerst aan... moest toen nog rijden, veel vrienden dachten dat ik ze aan zou houden.. einde vd avond had ik mn hakken uit en liep ik lekker weer plat... op mn panty ;) 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.