47. Op mn verjaardag, protocollen doorgesproken....

Gepubliceerd op 20 maart 2017 om 19:47

Tja, waarom niet op mn verjaardag, moet toch besproken worden...

Vandaag naar JW, ik ben jarig... Het besef van tijd, verjaardagen en dergelijke is er allang niet meer bij JW. Ze hebben wel een cadeautje voor mij van JW, had het op zijn kamer liggen maar pakken voor mij ;) HO MAAR, mooi niet. Ook niet toen ik zei, pak je het cadeautje voor me.. Terwijl hij er naar keek, want hij begreep het wel, maar deed niets, hahaha, dus zelf maar gepakt. 
Een heerlijke doucheschuim van Kneipp. Zo liefff. De meiden die er werken doen zo goed werk, zo fijn. Ik ben er wat dat betreft ook graag, ze zijn onderhand familie geworden.. en kan met ze over alles praten, zo leren zij ook weer hoe het voelt en is voor familie.. en ja, ieder familielid is anders. Zou wat zijn als we allemaal hetzelfde zijn ;) 

Ook was ik er om de nieuwe protocollen door te spreken, wat te doen bij verstikking, na het "akkefietje" zacht uitgedrukt van JW op 6 januari, alle neuzen moeten dezelfde kant op staan, weten wat iedereen wel en niet mag & moet doen. We hebben bij opname natuurlijk al het een en ander besproken maar tja, zo kom je weer nieuwe dingen tegen. Fijn dat het nu zwart op wit staat. Belangrijk voor iedereen. Helderheid & duidelijkheid. En alles in het belang van JW. 
Vrienden zeiden, doe je dat op je verjaardag.. hmmm waarom niet, moet toch doorgesproken worden en dan ben ik meteen bij hem, soms is een afspraak inplannen ook ingewikkeld en het kwam nu zo uit. Benieuwd of we deze nieuwe protocollen moeten gaan gebruiken, hope not.....

We gaan het zien.. je kan niet in de toekomst kijken... 

X Margreet 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.