57. Zoonlief 14!

Gepubliceerd op 7 mei 2017 om 19:59

Vandaag vierden we de verjaardag van Jord, morgen jarig....

Tjee, alweer 14 en hij groeit enorm.. is me bijna voorbij, nou is dat niet zo heel moeilijk...
Ben zo trots op hem! Hij lijkt op zijn vader qua bouw... brede schouders, slanke taille ;) Grote handen! Vorig jaar gingen we nog met een cadeau naar JW en dat JW het cadeau kon geven aan Jord. Maar dat hebben we dit jaar niet gedaan. Jord wil eigenlijk ook niet meer mee, en dat begrijp ik goed. Het is saai, niets aan, en dan je vader zo te zien, moeilijk en niet fijn... 


Ben allang blij dat hij durft te zeggen dat hij niet wil. Komt natuurlijk door de openheid, dat ze alles mogen zeggen en dat ik niets gek vindt, want zo is het dat ze het voelen... puur & eerlijk. 
En ja, stel dat ze er later last van krijgen of hebben, dan is er vast een mooie therapie... er waren wel eens mensen die zeiden, je moet ze dwingen om te gaan hoor, straks krijgen ze spijt.. Tja. ik denk dat ik spijt krijg als ik ze dwing, ik moet naar ze luisteren, horen wat ze zeggen... en er zijn. 
ik luister naar mijn gevoel.. 

Er waren gezellig veel vriendjes op zijn verjaardag, lekker voetballen buiten, en geld opgehaald, hahaha, ja zo gaat het tegenwoordig, liever geld omdat ze voor iets sparen, Jord voor een mobiel, een betere... 

Ik ben wel op maandag op 8 mei naar JW gegaan, de geboortedag van Jord. Wat foto's laten zien, hij lacht er wat bij maar verder niets... of weinig reactie, loopt hij weer weg. Pffff. het is zo fijn dat je weet dat het door de FTD komt en het niets te maken heeft met ons... 

Benieuwd of we volgend jaar foto's kunnen laten zien.. time wil tell. 

X Margreet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.