61. Teuntje hier i.v.m. het maken van de site...

Gepubliceerd op 24 mei 2017 om 20:12

Jaaaaa, eindelijk ga ik starten met de website, wil ik al lang...

Afgesproken met Teuntje, samen kijken naar de website, ze heeft jaren geleden de website voor onze podotherapie praktijk gemaakt. Zo grappig hoe ons conctact tot stand is gekomen... ooit op het strand in Vlissingen bij de Strandslaaphuisjes, hadden we een huisje naast elkaar, al onze kids jong... en kwamen erachter dat we beiden in Utrecht woonden, en wij zochten toen iemand die een site kon maken.. dus dat heeft ze voor ons gedaan.

TOP. En nu, nu helpt ze me op weg met deze site.. ze zei al, je kan het best zelf.. en onderstussen schrijf ik veel, knip & plak... Hij staat al stiekem online, maar nog niet tegen veel mensen gezegd dat ze stiekem kunnen kijken. Wil er eerst nog meer op hebben staan. Spellingcheck etc. hahaha. 

Ben er echt blij mee. Zo kan ik alles bij elkaar zetten wat ik wil, heb ondertussen aan veel artikelen en dergelijke meegewerkt, merk dat het anderen helpt. door ook op sommige onderwerpen het taboe te doorbreken, maar so wie so de openheid over de ziekte, zodat het meer en meer op de kaart komt, dat het herkend en erkend wordt. Snellere diagnoses voor velen... 
En daarom ook mn blog... toch alvast wat gaan bijhouden schrijven, genoeg plannen voor de toekomst. 

wordt vervolgd... 

X Margreet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.