53. Opnames Hallo Nederland...

Gepubliceerd op 5 april 2017 om 20:39

Ze weten me onderhand wel te vinden, geen schroom, openheid...

Werd via Alzheimer Nederland gepolst of ik kon meewerken aan een item bij Hallo Nederland van omroep Max. MAM!! Omroep MAX! dan ben je echt oud! wahahaah, dochterlief, én bedankt! Zit nog onder de l'eeftijd' van Omroep Max ;) 

Kort dag, maar dat ben ik wel gewend, ze wilden eerst liefst gisteren dan vandaag, maar ik was aan het werk. Gelukkig kon ik vandaag wel, met mn lieve collega's kortgesloten. 
Er zou wat in huis gefilmd worden en buitenshuis en ja, dan wordt het een kort item, ben altijd wel benieuwd hoe ze het editen, hoe het uiteindelijk eruit komt te zien.. Komt het over zoals bedoeld is, dat kan namelijk met een edit heel erg fout gaan. 

Voor mezelf heb ik altijd voor ogen wat ik wel en beslist niet wil zeggen.. Ben heel open maar met reserves... dit natuurlijk in verband met JW, de kids, schoonfamilie... toch rekening houdend met. 

Het ging nu ook over natuurlijk jong dementie & diagnoses stellen. Ik moest ook in het park bij een bruggetje gaan staan, mijmeren ;) dacht ooo nee, zo geijkt en niet zoals ik ben... {oogt ietwat zielig en zo voel ik me niet, ben ik niet} 
maar ja.. en  jawel, dat beeld zit erin... En zoals je ziet bij de foto's. Moeten natuurlijk ook veel laten zien.. binnen een hele korte tijd. Sfeer. 

Het is een mooi kort item geworden, de kids moesten lachen om hoe Jeroen mijn naam uitsprak.. bij de aankondiging. Vind het belangrijk dat Nederland ziet dat er bij FTD jonge gezinnen mee gemoeid zijn, heel veel jonge gezinnen... Zucht. Meer bekendheid is dus zo nodig, dat mensen geholpen worden, daar er veel ste weinig juiste zorg is voor deze doelgroep. 

X Margreet 

* op naar een volgend item... en graag ook door andere lotgenoten, ik hoef het niet altijd te doen, graag geef ik t stokje over, mensen die mee willen helpen. Maar vaak is het moeilijk, mede door famiiie die het nog niet gelooft of wil weten of... Terwijl de parnters het heel graag willen : 
BEKENDHEID! 

De link staat bij MEDIA maar zal hem ook hier plaatsen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.