15. Eerste verjaardag in Lisidunahof ; NORO VIRUS!

Gepubliceerd op 13 december 2014 om 00:00

zijn eerste verjaardag dat hij niet meer thuis woont.. valt in het water..

www.norovirus.nl 

De eerste verjaardag van JW viel in het water.. nou ja, in het NORO VIRUS!

Had van alles geregeld, vrienden, taart, cadeautjes natuurlijk, maar ik werd gebeld dat het niet door kon gaan... het NORO virus was uitgebroken... Helaas werd ik laat gebeld anders had ik nog wat anders kunnen regelen. Maar ja... communiceren is soms moeilijk. 

Ik was er best van van slag... en ja, JW zal er niet zo'n last van hebben, maar ik wel en vond het voor de kinderen ook niet leuk. Voelde me er gewoon naar van. 

Tja, ik mocht wel komen, maar dan... moest ik beschermende kleding aan, kon niets meenemen, en moest dan als ik van de afdeling af kwam meteen naar huis en onder de douche om niemand te besmetten en alles meteen in de was. Nou... dan bleef ik wel bij de kinderen. 
Dus toen maar met zn allen thuis het "gevierd" cadeautjes komen later wel. 

Hier is het ook weer dat de familie er eigenlijk meer "last" van heeft dan de 'patient" en zeker bij een FTD patient. *uitzonderingen daargelaten zeg ik altijd maar.. die zijn er maar weinig. 

Steeds meer loslaten, rouwen om... 

XX Margreet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.