Head First Race - Rotterdam Willem Alexanderbaan.

Gepubliceerd op 23 september 2017 om 16:20

We staan ieder jaar bij de Head First Race, ook hebben we meegedaan met roeiers, ergometer... dit jaar zou het eerst niet doorgaan maar toch wel, helaas kunnen we er niet bij zijn...

Jammer.. maar.. helaas kunnen we er dit jaar niet bij zijn, bij de HEAD FIRST RACE, met onze stand. We staan er al een paar jaar, met onze folders, kennis, brochures, en met een paar vrijwiligers om bezoekers te woord te staan. Er gaat namelijk ook altijd een deel van de opbrengst voor onderzoek naar FTD, de verschillende vormen FTD. 

Dit jaar gaat er geld naar een bijzondere vorm van dementie met parkinsonisme, ze hebben de erfelijke oorzaak gevonden. Ze begrijpen het onstaan van deze ziekte en gaan verder met het onderzoek met het geld van de opbrengst onder andere. 


Dat is fantastisch, we hebben ook wel meegedaan met roeien en dergelijke, om geld op te halen. Wellicht volgend jaar weer! en dan als het weer is met hardlopen een hardloopteam in te schrijven, om zo FTD op de kaart te zetten weer. 

- 8km roeien in de boot of op de roeimachine of ren 5 of 10 km rond om de roeibaan.. 
OP NAAR VOLGEND JAAR? Wie doet er mee.... 

Ze hebben weer fantastisch weer, dat is bijna ieder jaar zo geweest. Mis het wel vandaag, alhoewel, de burendag bij JW en de voetbalwedstijd van Jord in de zon ook heerlijk was. 

Zal nog wel een update plaatsten, hoeveel ze opgehaald hebben.

In de eerste 3 edities is er meer dan 85.000 op gehaald voor het onderzoek dementie in het ERASMUS MC en het VUmc  

X Margreet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.