Mail gestuurd naar Beweging 3.0

Gepubliceerd op 6 september 2017 om 10:39

In de pen geklommen voor de groep van JW & de groep ernaast... zijn medebewoners & "personeel" ..... ze zijn verhuisd maar de spullen die er horen te zijn zijn er nog niet, moeten ze leuren om pannen, bedden, etc... #NIETZOALSHETHOORT

sinds de groep echt is gesplitst komen er nieuwe bewoners bij, heel fijn! Maar er zijn dan wel handen tekort. En dat terwijl sommige bewoners ZZP7 hebben! Zeker de mensen met FTD. En dus extra begeleiding nodig hebben. 

De verpleegkundigen lopen zich de benen onder het lijf vandaan... 

Zeker bij jonge mensen met dementie is er extra aandacht nodig - wandelen - fietsen - activiteiten. Vrijwilligers zijn er wel maar te weinig, soms ook moeilijk te krijgen omdat t confronterend daar t vaak mensen van hun eigen leeftijd zijn! Maar de mensen die het doen, spreek ze zo nu en dan vinden t zo waardevol. Hopenlijk komen er meer vrijwilligers voor deze doelgroep! 

Op de groep missen ze nog van alles, zijn er gebreken, niet handig, want als ze spullen moeten lenen van de andere groep dan zijn ze weer van de groep af! Hadden ze naar mijn inziens beter eerst alles af kunnen maken en dan pas over kunnen gaan... 

GEEFT ONRUST.....  

Nog veel meer geschreven natuurlijk, wordt vervolgd! 

 

❌ Margreet 

 

08 12 17 nou vorige week hingen eindelijk de rolgordijnen naar de gang. pfff en dat heeft zo lang moeten duren, ongelofelijk! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.