18. * 14 FEBR. 2015 : "F E E S T J E" *

Gepubliceerd op 14 februari 2015 om 00:00

Het is vandaag zover, het feestje, bedankje aan alle vrienden, familie, buren, lotgenoten, bekenden... we zijn zo blij met al deze mensen om ons heen... het maakt het een stuk fijner, dragelijker....

Het is vandaag zover, de dag van het "FEESTJE" 14 febr 2015 : M O O I

Fijn hulp bij het opbouwen en met boodschappen doen. Stoelen worden meegebracht, bedden zijn gereserveerd in huis ;) het is droog! Candlebags gekocht.. statafels van de buren, ruimte gemaakt in de huiskamer, kamers opgeruimd boven zodat de kids ook boven kunnen zitten, maar we hebben ook een speelplein voor de deur dus daar kunnen ze ook hun hart ophalen..

Soepen gemaakt... hou van koken, doe ook wel eens wat catering voor deze en gene. Nu ook nog wat salades maken. Iedereen neemt wat mee... van brooddeeg & kofte om om een stok te doen voor boven het vuur... satéetjes, taarten, salades, koeken, quiches, stokbrood met......
voor ieder wat wils.. we houden vast wat over.... 

Ook heb ik een speech in mn hoofd, pffff, spannend... wanneer ga ik dat doen... 

Hoe het was : FANTASTISCH - ontroerend - mooi - bijzonder - gaaf - fijn -....... onbeschrijfelijk eigenlijk... 

De voortuin & straat stond vol met fietsen en auto's... denk dat er wel 60 mensen waren, als het er al geen 80 waren. Heel veel kinderen... en zoveel lieverds... het was zo WARM <3 & droog hahahaha. 
Mijn schoonvader voelde t wel, wat ik bedoelde met bedanken en daarom een 'feestje',

het is een mooi SAMENZIJN.... was een heel mooi samenzijn.... 

Op een gegeven moment ben ik maar, na wat dralen op een stoel gaan staan en heb ik gespeecht... hmmm, trannen natuurlijk, maar tja, dat hoort erbij, mag is ook helemaal niet erg. 
Renée heeft het gefilmd... en er zijn natuurlijk fotos gemaakt, die moet ik nog even opsnorren, staan op een andere computer. dus deze voeg ik nog wel een keer toe. 

Het is zeker voor herhaling vatbaar... en aan te raden om iets te doen voor je mensen om je heen.  En dat kan natuurlijk of vele verschllende manieren, iets wat bij je past... Door onze openheid hebben we veel betrokken vrienden, familie, buren... Door het ontmoeten van lotgenoten hebben we nieuwe vrienden erbij gekregen, heel bijzonder, mensen die je echt begrijpen omdat ze hetzelfde meemaken, of hebben meegemaakt. 

X Margreet 

 

LOVE THEM ALL

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.