3e World FTD Awareness Week

Gepubliceerd op 4 oktober 2017 om 23:00

we hadden een oproep gedaan om foto's in te sturen, was benieuwd of er mensen waren die hieraan gehoor zouden geven, t is vaak een stap... een grote stap. Maar er kwamen een paar mooie foto's en sommigen met hele mooie tekst. AWARENESS FTD, allemaal jonge mensen... teksten die raken....

Anke over haar vader : 

Toen ik over de diagnose in mijn omgeving ging vertellen reageerde iemand met: "Oh maar hij vergeet je dus niet ofzo, je verliest hem toch niet?'
Ik ben mijn vader inderdaad nog niet 'verloren' maar mijn papa, de man die mij heeft opgevoed en die voor mijn zoon een fantastische opa zou zijn geweest, is er niet meer. Mijn zoon zal nooit met zijn opa kunnen praten en kunnen genieten van zijn humor, scherpe tong en zelfverzonnen of voorgelezen verhalen en zijn skills om monsters weg te jagen voor het slapengaan. Dingen die ik als dochter wel heb mogen ervaren. ❤

Ik doe mee aan deze actie omdat ik duidelijk wil maken dat je iemand kunt missen die naast je op de bank zit, een verloren toekomst moet missen en gewoon omdat het hele ziekteproces zo'n enorme impact heeft.

Groetjes Anke

*dank je wel Anke voor t delen... *

 

- komen nog wat teksten bij.... 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.