MANTELZORGAWARD 2017 - als jurylid gevraagd, wat mooi....

Gepubliceerd op 6 oktober 2017 om 21:09

vorig jaar hebben we onze carer Mart genomineerd met wel 6 lotgenoten, ze is het toen niet geworden maar er is wel een filmpje gemaakt! SAMEN STERK SBS6, mooi dat we daar wel FTD konden laten zien, en wat onze carers doen...
Maar dit jaar ben ik gevraagd om in de jury te komen zitten....

Vandaag drukke dag, vanmorgen naar Utrecht, naar bijeenkomst van Kennisbenutting ZonMw Memorabel. 10-13.00uur. Daarna door naar eerste jury beraad van de Mantelzorgawards in de buurt van Woerden. De ochtendsessie heb ik geskipt, was erg moe van de dag ervoor, JW heeft ons weer laten schrikken donderdagavond, door er bijna tussenuit te piepen...

https://www.zonmw.nl/nl/

Het filmpje van Samen Sterk van onze carer Mart staat bij NIEUWS. Even kijken of ik makkelijk kan knippen en plakken, dan zet ik m hier ook nog neer.  
Onze carers staan dag & nacht klaar, deskundig op het gebied van FTD, door al meer dan 20 jaar ervaring, zelf partner gehad en door in alle jaren zoveel lotgenoten te begeleiden, te helpen, schop onder de kont te geven zodat men verder kan.. luisterend oor.. 

https://www.mantelzorgawards.nl/ 

http://www.sprekendemantelzorgers.nl/mantelzorg-awards/

We werden ontvangen met koffie/thee en heerlijke Limburgse kersenvlaai!
Voorstel rondje, Cora, Annette, Marjo en de 2 andere juryleden Wilco & Maruschka, juryleden Henk & Jolanda konden er niet in levende lijve bij zijn maar hadden al hun oog laten vallen op en verhalen een 'stip' gegeven met onderbouwing, er komen nog vast wat verhalen binnen, deze worden gescreend en dinsdag zijn er definitief de 10 verhalen bekend.... later meer.... ;) 

vond het een mooie, fijne middag, met bevlogen mensen! Sterke mooie vrouwen die staan voor positiviteit, inventief, creatief, niet bij de pakken neer gaan zitten en in hun kracht staan door wat er met en in je leven gebeurd om te zetten naar iets moois... dit is het nu, dus hier doen we het mee en gaan ervoor.... OMDENKEN! Fijn dat ik deze 3 vrouwen nu eens in levende lijve heb ontmoet. 

X Margreet 

 

* S avonds heerlijk met mn vriendinntje Monique naar het optreden geweest van Joost Spijkers : SPIJKERS, aanrader.. 

IMG_1282.jpg 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.