Bij JW geweest vandaag, iedere woensdag ga ik & in het weekend....

Gepubliceerd op 31 januari 2018 om 20:06

2x in de week naar JW, op woensdag op mijn vrije dag en in het weekend, dan kijk ik hoe het met het voetbal van Jord zit en met andere afspraken of ik zaterdag of zondag ga. Ligt er soms ook aan of ik heel veel heb moeten wassen of niet ;) dan heeft hij weer eerder kleding nodig, alhoewel hij plenty heeft...

Ik kwam vanmorgen binnen in Lisidunahof en toen kwam JW net aan lopen met de mondhygieniste.. ik was nog nooit meegeweest Dus mee en zien hoe het ging. Voor de zomer was er een tand afgebroken, dacht dat hij helemaal weg was, maar nu kon ik het zien. Ook wilden ze graag dat hij een elektrische tandenborstel zou hebben dus die heb ik toen meteen aangeschaft. 
Het zag er allemaal goed uit, maar om zijn mond goed open te krijgen is best ingewikkeld. Dit hadden we al ondervonden bij het stikincident, hij heeft enorm sterke kaken... Maar hij lag er ontstpannen en relaxed bij, in zijn *MASH* t shirt ;) hadden we altijd wel bij de tandarts. 

IMG_3510-1.jpgfullsizeoutput_274d.jpeg

 

Geholpen bij het eten, tafel gedekt en omdat er weinig brood was, wilden ze eitjes koken, dus toen gaf ik aan wil wel lekker omelet maken. Dus zo gezegd zo gedaan. Lekkere omeletten gemaakt... En JW ging smiddags nog op de duo-fiets. Het regende best vaak, dus ben benieuwd. 

Laatst kreeg ik de sokken terug van JW, leuke Happy Socks, hadden ze weer het labeltje dus onderop geplakt, ik heb ze teruggestuurd... nadat ik ze gewassen had natuurlijk, ik een boze brief erbij, dat het weer niet goed is gedaan, vanaf het begin dat hij daar woont deden ze het gewoon aan de zijkant... niet onderop, dit is niet goed, is glad en ook al is het dun, er kunnen toch voetklachten door komen. En tja, mijn man de podotherapeut... zou het zeker niet goedkeuren! 
Ik dus teruggestuurd en erbij geschreven dat ik wil dat ze het eraf halen en op een ander plek doen, zoals altijd en dat ik anders een klacht in ga dienen en nieuwe sokken wil, want nu vernaggelen ze de sokken... Ik was op OORLOGSpad, waren namelijk nog meer akkefietjes gebeurd, die wat heftiger waren. Kom hier later op terug. 

,IMG_3511.jpg

 

X Margreet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.