Symposium "Nico en zijn netwerk" ERVAREA

Gepubliceerd op 20 september 2018 om 21:41

Woensdagmorgen vroeg, klein beetje uitslapen en dan op pad, naar Amersfoort. Stichting Nieuwe Erven, ik als Amersfoorste, ken daar de omgeving wel, ooit aan de overkant op een MLK school stage gelopen. Bij de kinderboerderij geparkeerd. Deze kinderboerderij De Vosheuvel gaan regelmatig naar Lisidunahof met beesten. Ik tas mee met folders van de FTDlotgenoten, mn visitekaartjes en informatie. 

het zat niet mee met het verkeer, op verschillende plekken zijn ze aan de weg aan het werken. Druk was het. Net op tijd, werd hartelijk ontvangen door Jan, hij stond iedereen in de tuin op te wachten... we hadden elkaar gesproken de week ervoor, het een en ander doorgenomen. Ik had er zin in, benieuwd natuurlijk naar de groep en hoe het zou lopen, zou gaan. 

Er stond een heerlijke thee tuin, waar je zelf je spullen kon knippen, plukken voor een lekker kopje thee, maar ik begon toch echt met een kop koffie ;) Ik ontmoette Paula, samen zouden we wat vertellen en vragen beantwoorden... over mantelzorg, wat doet het met je... Beide ook 2 stellingen mogen aandragen en wat foto's om te laten zien om wie het gaat. 

 

 

 

 

 

 

https://www.ervarea.nl/nieuws/5-september-symposium-nico-en-zijn-netwerk-over-het-verbeteren-van-de-samenwerking-tussen-professionele-en-informele-zorg

https://www.ervarea.nl

https://www.facebook.com/ervarea/

https://mailchi.mp/843d8dcd4603/nieuwsbrief-voor-de-zorg-van-ervarea

 

NIEUWS UIT DE NIEUWSBRIEF VAN ERVAREA: 

Voorstelling Nico en zijn netwerk


Zoals gezegd maakten we voor het symposium een nieuwe voorstelling. Over Nico, afhankelijk van mantel- en professionele zorg. Over hoe zijn netwerk werkt, de dilemma's die spelen en hoe we samen ervoor kunnen zorgen dat de regie over de zorg bij Nico blijft. Kortom een voorstelling over een actueel thema in de (ouderen)zorg... familieparticipatie.
De voorstelling 'Nico en zijn netwerk' gaan wij ook op locatie spelen. De voorstelling kan worden gecombineerd met een workshop. De voorstelling heeft een duur van 1 tot 1,5 uur (naar keuze). Wil jij Nico ontmoeten en zijn netwerk beter leren kennen, neem dan gerust contact met ons op. De voorstelling is geschikt voor zorgmedewerkers, cliënten en familieleden. Het biedt concrete handvatten om meer en beter met elkaar samen te werken in de zorg-driehoek.
Meer weten, mail ons dan op info@ervarea.nl.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.