41. Opnames voor LINDA.tv

Gepubliceerd op 28 februari 2017 om 00:00

Begin januari werd ik gevraagd om mee te werken aan... maar toen...

Begin januari werd ik gevraagd om mee te werken aan LINDA.tv, HOE IS HET NU MET...

maar toen was het net misgegaan met JW, en zaten we nog in spanning of hij wellicht een longontsteking zou krijgen... en niet wetende hoe het zou aflopen. Ik heb het even op zijn beloop gelaten. De rollercoaster ging van hot naar her.. bleghhhh..


Begin februari toch gemaild en gezegd dat ik het wel wil doen! Waarom? omdat er echt meer bekendheid moet komen en dat kan alleen als je open bent en je laat zien.. zodat anderen dit kunnen zien, vooral lotgenoten, die zien dat openheid helpt. Is voor iedereen natuurlijk anders, moet wel bij je passen, maar het brengt ons als gezin heel veel. Mensen begrijpen je beter. Kunnen beter steun bieden. 

In de zomer 2017 gaat LINDA.tv de opnames uitzenden van HOE IS HET NU MET...
Ben zoooo benieuwd hoe het ge-edit is.. dat het goed overkomt.... Gehad over #huidhonger.. taboe, nieuwe partner... openheid... 

Er zijn een aantal mensen gevraagd die in de LINDA. hebben gestaan en nu in een filmpje vastgelegd hoe het nu met ze gaat. Allemaal verschillende onderwerpen.

smiddags gewerkt, nog lekker in de make-up ;) 

s avonds door naar een avond over rouw bij Kinderen van Mariken Spuij,
samen met vriendin Monique naar toe. Daan Westerink leidde de avond. Universiteit UTRECHT. Over het nieuwe boek van Mariken. Zie blog hierna. 

De avond eindigde in The Basket met wijn en heerlijke bitterballen... 
T was me een dagje wel... moe... maar zeer voldaan... 

X Margreet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.