Slotdag bij de voetbal, mams doet weer mee... ;)

Gepubliceerd op 10 juni 2017 om 20:20

jaja.. ieder jaar op de slotdag is het zover... de vaders...

jaja. slotdag bij de voetbal. Al jaren doe ik mee in plaats van JW. Gelukkig doen er ook wel vaker wat moeders mee... maar oke, dan nog. ik sta er en tekkel de heren gewoon want bijhouden in het veld lukt natuurlijk niet. Vaak sta ik op keep, maar nu, ze schieten wel heel erg hard. 2 jaar geleden schoot Jord en yesss ik had m.. stompte m er zo uit... hahaahaha hij baalde enorm, maar nu, zal het een ander verhaal zijn. 

En jawel, heet op het kunstgrasveld, met 12 ouders [ook moeders *] tegen 15 jongens. 12 tegen 11 gespeeld en zij hadden 3 wissel spelers.. PFFFFF heavy maar leuk. Hoofd zo rood als een tomaat. Van te voren de groepsfoto gemaakt! Gelukkig maar... :)
En het is 7-0 voor de jongens geworden. Viel nog mee. Wel paar ballen gered van de doellijn.. yes. Volgend jaar nog 1 keer, vanaf de B spelen de ouders niet meer tegen de jongens/meisjes. 
Dit jaar maar wat extra conditie gaan opbouwen, is so wie so niet verkeerd om te gaan doen.. 

Hij kreeg trouwens vorige week te horen dat hij nog fijn in het team zat, de JO15-1. Een aantal jongens gaan door naar de B en er kwamen een paar jongens erbij. Gezellig allemaal vriendjes. 

X Margreet 

* Het is dus ook wel erg fijn dat er meer moeders mee doen... want eigenlijk is het 'de vaders' tegen "de zoons"... en tja, dat gaat natuurlijk niet... dus dan is het niet zo'n uitzondering daar er meer moeders mee spelen. LEUK! 

* tuin aan het veranderen.. samen met de buren, voor- en achter... gezellig/druk/fijn.... 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.