Doneren aan de FTDlotgenoten....

Gepubliceerd op 10 juni 2017 om 09:06

Doneren aan de FTDlotgenoten kan ook! om zo de lotgenoten te helpen...

Op onze website.. van de FTDlotgenoten :  www.ftdlotgenoten.nl onder het kopje Stichting staat de financiele informatie :

Financiele informatie

FTD Lotgenoten is de "handelsnaam" van Stichting Pick's Lotgenoten.

Vestingingsadres: Lisdodde 22
2632 DJ Nootdorp

Bankrekening:
NL56 INGB 0004 618734

Kamer van Koophandel:
27276959

De stichting Pick´s lotgenoten heeft geen winstoogmerk en geen leden. Mensen die te maken krijgen met de ziekte moeten zonder belemmeringen gebruik kunnen maken van de diensten van de stichting. Ook hebben we geen loonkosten. Bestuur en vrijwilligers ontvangen alleen onkostenvergoeding voor gemaakte kosten.

Wat hebben we wel? Kosten voor de bijeenkomsten, de website, de kamer van koop handel en dergelijke administratieve kosten.
Deze kosten worden gedekt door vrijwillige donaties en giften. Mocht u een gift willen doen, graag uw postcode en huisnummer vermelden.


ANBI

Per 1-1-2012 door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beoogende Instelling. Ingevolge de huidige regelgeving met betrekking tot de ANBI status hebben wij hier de benodigde informatie geplaatst.

 
we willen nog een kinderfolder uitbrengen.. ligt nog veel op stapel om awareness / bekendheid te geven aan FTD! daar het zo nodig is! Iedere euro / donatie is welkom, alvast bedankt namens alle lotgenoten... 
 
x Margreet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.