28.10.17 : FTD lotgenotendag, de 39e! #CHECKLIST....

Gepubliceerd op 25 oktober 2017 om 22:41

Omdat we vaak horen dat mensen door de bomen het bos niet meer zien, in de wirwar van wat allemaal te moeten regelen hebben we bedacht om een checklist te maken, waar moet je allemaal aan denken, op de dag zelf kan iedereen ook ideeën aandragen die we kunnen opnemen in. Er is een power point presentatie gemaakt waar al heel veel in staat.

 

benieuwd altijd hoeveel mensen er komen, aanmeldingen willen we altijd graag, zodat we inkopen kunnen doen... alles klaar kunnen zetten... de juiste ruimte huren.

De aankondiging is ook op www.dementie.nl gezet. Zo kunnen mensen ons in Nederland vanuit vele hoeken vinden. Samen Sterk, zo belangrijk. 

https://dementie.nl/nieuws/ftd-lotgenotendag-zaterdag-28-oktober


Op dementie.nl is er al een checklist beschikbaar, met linkjes naar de onderwerpen, superhandig. we gaan kijken wat we met de FTDLotgenoten kunnen aanvullen, of andersom, wellicht staan hier ook onderwerpen op die wij weer kunnen oppakken.
https://dementie.nl/dementie-op-jonge-leeftijd/checklist-belangrijke-zorg-en-hulpzaken-om-te-regelen-bij-dementie

Zondag 29/10 gooi ik ook weer de NIEUWSBRIEF eruit. Met linkjes, informatie etc. Was van plan deze eerder te versturen maar soms loopt het anders... Nu dan meteen met meer informatie over de lotgenotendag en over onze facebookpagina's voor kinderen, jongeren, jong volwassenen. 

X Margreet 

 

* er is appeltaart gemaakt & boterkoek voor bij de koffie, T en limonade. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.