Ashton Brothers & orkest in Theater de Kom : here comes Ashtonia 2018

Gepubliceerd op 15 september 2017 om 22:55

er zijn weer aankondigingen voor Ashtonia op RTL4......
nieuwe data voor 2018 zijn bekend, ik heb er al zo'n zin in... JUNI 2018... geeft zoveel heerlijke energie.... genieten! LEEF!

ik had nog wat kaarten gescoord voor de voorstelling in de Kom in Nieuwegein, tot mijn verbazing waren er nog een paar kaarten en nog wel 3 ponitficaal vooraan... huh... apart.. of zouden we in de orkestbak zitten daar... 

Nee, dat was niet zo, we zaten heerlijk vooraan... Monique, Niels en ik. Friso liep al door de zaal, en Pim & Joost op het podium... Monique en ik kregen een Deja Vu.. als ik ook voor haar mag spreken, zin in JUNI 2018... Slot Zeist : ASHTONIA... jaaaaaa

Theater, food trucks, acrobaten, muziek, liefde, zo veel positieve & heerlijke energie. Blije mensen, de kaarten zullen vast weer hard gaan... denk zelf dat er nog wel voorstellingen bij gaan komen, was dit jaar ook het geval, en omdat er nog zoveel mensen naar toe willen... die dit jaar net buiten de pot hadden 'gepiest', te laat met kaarten ;) 
Een hele nieuwe show volgend jaar.. 

Krijg er nu weer energie van, zo ook als ik de foto's terugkijk die we gemaakt hebben, die veel vrijwillgers gemaakt hebben. Het was een ervaring die ik niet had willen missen.. en was toen voor mij ook voor het eerst dat ik echt iets voor mezelf had gedaan sinds de diagnose van JW. 
Voelde me soms schuldig naar de kinderen toe, maar zij zagen ook wel en voelden ook dat het voor mij zo fijn was.. Kijken hoe we het in JUNI 2018 gaan doen, als we weer mogen helpen, i hope ;) 

Ook op RTL4 te zien, the making of ASHTONIA... er is al gezegd dat we er allemaal inziitten, alle vrijwiligers. En jawel, in deel 1 zag ik mezelf al... uitzendingen op zondagochtend. 9.15 ongeveer. 
Check it out! Oh, misschien was het maar 1 deel.... Op 12 oktober wel te zien bij Het uur van de Wolf. 

 

Kaarten : http://bit.ly/2juSwIm

Filmpje:  https://www.facebook.com/AshtoniaNL/videos/1894873194169593/

 

X Margreet 

IMG_0763.jpgIMG_0753.jpg

 

 

IMG_6832.jpgIMG_6488.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.