Super, benaderd om 2 gastlessen te gaan geven op ROC Midden NED, Gezondheidszorg college

Gepubliceerd op 18 september 2017 om 22:43

benaderd door het ROC Midden NED, via een lieve verpleegkundige van JW, die daar haar opleiding doet, mooi is dat! Er is steeds meer oog voor jonge mensen met dementie op de opleidingen en dan ook hoe is het voor de jonge mantelzorger, gezin.... En de bijzondere vormen dementie, zoals #FTD

Heel erg benieuwd en weer zin in.... gastlesen geven op t ROC Midden Nederland te Amersfoort in het Meander, of bij het Meander. Er werd al gezegd dat de studenten vragen hadden en ze die mij toe kon sturen, dat mag, maar ter plekke kan ik het ook goed doen.

Mischien juist wel leuker omdat je dan een spontanere reactie krijgt... of mischien juist niet omdat ik erover na moet denken, hahaha. Nou ja, dan geef ik later antwoord, sta meestal niet met mn mond vol tanden... En geef overal antwoord op. Dat is denk ik erg belangijk.

Eerlijk en puur. Zoals het is. En schiet ik vol, dan schiet ik vol..... 

Ik ben zo blij ook dat ik op mijn werk wat tijden kan schuiven, zodat ik de lezingen ook overdag kan doen. Vind het ook fijn om het overdag te doen, want dan hebben de kinderen er het minst 'last' van... Wil er zijn voor ze. Ook al worden ze groter en zijn nu 14&18.
Maar ze zien ook wel dat het mij energie geeft... 
Wordt vervolgd.... 

X Margreet 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.