9. Blij met een 'arbeidsongeschiktheidsverzekering' met een eigen praktijk! pffff....

Gepubliceerd op 1 februari 2013 om 17:11

Zucht, wat is het toch fijn dat we ooit wel een AOV : arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben afgesloten, je hoopt het nooit nodig te hebben, en in veel gevallen heb je hem ook niet nodig maar nu! als we dat niet hadden dan zou het er even heel anders uitzien allemaal, financieel... er komt zo veel bij kijken, veel meer dan men denkt en weet....

met een eigen zaak, eigen praktijk heb je al veel kosten, een arbeidsongeschiktheidsverzekering is ook niet niets... je betaald iedere maand toch een flink bedrag, sommige mensen zetten een bepaald bedrag apart... kan ook... Maar wij kozen voor een AOV. 
Ook geadviseerd door onze assurantie adviseur. Niet op zijn opleiding Podotherapie, daar kreeg je dat allemaal nog niet te horen.. bedrijfsvoering, hoe run je een praktijk en wat moet je allemaal regelen. Tegenwoordig worden er vaak lezingen gegeven op opleidingen, seminars, cursus, zo ook op mijn huidige werk. Geven ze een lezing over praktijkvoering. Slim, en zo nodig. 


Daar ben ik zo blij om... JW zou het verschrikkelijk vinden als wij in de problemen komen, zouden komen. Hij heeft 0 besef... En we zouden ook zeker in de problemen zijn gekomen als we geen AOV gehad zouden hebben... pfiewwwww... Dan hadden we zeker in de bijstand gekomen. 

Er komen zoveel dingen op je pad... waar je aan moet denken nu... Waar je normaal niet bij stil staat, maar nu... en, en, en, en, en, en... is het....  en je schuift ook van alles voor je uit, want er komt zoveel op je pad, overzicht raak je kwijt, je bent aan het overleven, regelen, de kinderen op nummer 1 en JW. 

X Margreet 

 

 

www.raadgeverskuijkhoven.nl voor artsen, medici, medisch specialisten, dierenartsen, verloskundigen & para medici. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.