17.11.17 Borrel voor allemaal vriendinnen....

Gepubliceerd op 17 november 2017 om 19:43

op 14.02.15 heb ik al een borrel gegeven voor alle vrienden, familie, kennissen en buren die ons bij stonden & nog steeds staan! Nu wilde ik een avond geven voor alleen maar vriendinnen - vrouwen... iedereen zou wat lekkers meenemen, tapas hapje... ik de drank & lekkers, in de groeps-app al mooi!

moeilijk is het natuurlijk om een datum te vinden en te plannen als je veel mensen wil uitnodigen. Dan kan de een wel, de ander niet. Uiteindelijk 2 data geprikt en toen kwamen we op 17.11.17 
ik wilde dit graag doen, waarom? omdat ik zoveel lieve mensen om me heen heb maar gewoonweg te weinig tijd om met iedereen echt af te spreken. 24.7 werken, JW, de kids, vriend, familie, buren, vriendinnen & vrienden, lezingen geven, FTDlotgenoten etc etc........ 
Dus ik dacht ik laat ze allemaal komen! had nog niet eens iedereen... en er belden er nog een stel af, maar alles is goed!

& we doen het gewoon nog een keer! koesteren deze vriendschappen! 

De een kwam vroeg en ging op tijd weg, i.v.m. oppas, kids, moe... de andere kwam wat later en bleef slapen, vuurtje gestookt in de tuin, want het was droog en heerlijk weer. MOEST ZO ZIJN! 
Kerst verlichting in de tuin... overal kaarsjes, candle lights... 2 statafels... 

Zelf had ik heerlijke smeersels, turks brood e.d. gehaald op de markt bij een kraam met superlekkere dingen. En heel veel drank, limo etc. in huis gehaald. Dacht ik kan nog pizza's bestellen mocht het te weinig zijn.. maar nee, dat was niet nodig. We hadden zelfs over.. 
Iedereen had genoeg mee! en sommige dingen zijn niet eens opgegaan.. hebben de kids nog van mee kunnen genieten.. de zoetigheid! 

Fijne gesprekken, veel over vrouwendingen ;), is toch ook wel een andere energie met alleen maar vrouwen.....Wat een mooie mensen! <3 Ben zo blij met ze! 
Zo waardevol en mijn waardering voor hun attentheid, liefde, commitment, aandacht voor ons 4-en. Voor herhaling vatbaar dus! 

Een vriendin heeft een leuk huis in de Eifel. www.gasthauslinden.nl Nou, daar willen we wel met z'n allen naar toe zeiden we op het eind van de avond.. en nu nog hoor... Mooi huis waar je met groepen naar toe kunt. 20pers. of minder.... Mooie omgeving. 

Kon hier weer mooi op teren... zoveel positieve gezellige mooie energie! 
Het is goed, het is mooi, het komt goed! 't nieuwe NU. Met alles wat er gebeurd. 

Lag er om half 3 in... was ook lang geleden :) met nog 2 vriendinnen, moest er wel op tijd uit om Jord op te halen i.v.m. de voetbal! gelukkig had ik het hele weekend nog om bij te komen, nou ja... ook natuurlijk naar JW! 

X Margreet 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.