Mooi om te volgen op facebook, twitter, intstagram & internet : Oud worden met zorg, Broeder Joost....

Gepubliceerd op 2 juli 2018 om 13:37

Er zijn veel websites om te volgen, Facebook pagina's e.d. Inzichten krijgen en zien vanuit andere perspectieven. Dat is goed voor ons mantelzorgers om te lezen, te zien, te bekijken, naar toe te gaan. Theaterstukken, lezingen, congressen etc. Ik heb er een aantal gevonden waar ik jullie attent op wil maken! Wellicht zijn er nog meer, dan hoor ik dat graag en zal ik deze toevoegen. Ook bij LINKS zet ik deze neer. Want deze blog verdwijnt straks weer 'naar beneden' daar er weer nieuwe volgen. 

 

 

Broeder Joost :

Broeder Joost werkt als verpleegkundig zorgcoordinator op een afdeling voor jong-dementerenden. In zijn dagelijkse werk heeft Broeder Joost veel te maken met nieuwe wetgeving, werkdruk, stress en bezuinigingen. Maar ook met innovatie, familieparticipatie, leuke collega's en een bijzonder fascinerende doelgroep. Laatstgenoemden maken het voor Broeder Joost meer dan de moeite waard.

Voordat Broeder Joost broeder werd, volgde hij een opleiding tot verpleegkundige en heeft in dat kader ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg, de GGZ, de geriatrie en een algemeen ziekenhuis.

https://www.broederjoost.com

https://www.facebook.com/Broederjoost/


Oud worden met zorg : 

Als (gepromoveerd) psychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers nemen we u mee in de wereld van dementie. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. THEATERSTUK: "Dag Mama" 

https://oudwordenmetzorg.nl

https://www.facebook.com/oudwordenmetzorg/

https://twitter.com/owzorg

 

Verpleegkundigen & verzorgende besloten Facebookpagina : 

verzorgende, verpleegkundigen die hier vragen stellen, verhalen delen, info geven...

https://www.facebook.com/groups/231792893517489/

 

Dementie online : 

Zorgt u voor een familielid of bekende met dementie? DementieOnline biedt hulp, tips, informatie en een online cursus op www.dementieonline.nl

https://www.facebook.com/DementieOnline/?fref=nf

 

Dementie.nl www.dementie.nl

de website van Alzheimer Nederland, die ze gelukkig dementie.nl genoemd hebben. Daar het natuurlijk over en voor alle vormen dementie gaat. En niet alleen over Alzheimer wat veel Nederlanders denken. Zelfs de collectanten nog! Als je vraag, is dit ook voor andere vormen dementie.... Dus er is nog veel te doen. AWARENESS alle vormen! Ik zeg steeds, volg de AUSTRALIËRS, zij zijn het die als eerste op de wereld dat ze de organisatie die eerst Alzheimer heette veranderd hebben naar DEMENTIA! Netherlands second. 

Alsjeblieft durf die stap te nemen! Dat is voor veel mensen heel belangrijk. En het is ook veel duidelijker overall. 

 

Nog meer linkjes & boeken bij:  https://www.margreetmantel.nl/links 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.