LINDA.tv : "hoe is het nu met..."

Gepubliceerd op 14 juli 2017 om 21:24

na bijna een half jaar... 28/2/17 de opnames gehad in Amsterdam voor LINDA.tv...eindelijk het filmpje online bij LINDA.tv... zo benieuwd hoe het geworden is.... altijd weer raar om mezelf te zien....

vandaag is het dan zover, het filmpje van LINDA.tv. "Hoe is het nu met..." 


Ik ben zo benieuwd wat Sjoerd de Wit ervan gemaakt heeft. En Yara Hanema interviewde me toen en de visagie door Bianca Fabrie. Bianca had het jaar ervoor ook de visagie gedaan toen ik in de LINDA. kwam te staan. Fijn een bekende... blijft toch iedere keer weer spannend... 

Wat ook weer toevallig was en is, Sjoerd de Wit, de cameraman blijkt de beste vriend van de neef van JW te zijn. Jeroen W. Mantel - Fotograaf. Dacht vraag eens of hij hem kent.. en jawel. 

Het filmen en kletsen gaat me dan wel redelijk af denk ik zo... weet ook echt wel wat ik wel en niet wil zeggen, maar blijft toch spannend, wat gebruiken ze wel en niet. Hoe lang wordt het, plakken en knippen, kill your darlings heb ik wel geleerd tijdens het maken van de docu. Hoe komt het over? Wat gaan de reacties zijn etc etc etc... Vind het trouwens wel mooi dat het in zwart/wit wordt uitgezonden...

Ik zag van de week het eerste nieuwe filmpje wat gepost was, mooi, knap, wel dacht ik, ze zit er vrij statisch bij uhhhh, ik praat volgens mij met mn handen & voeten... we gaan het zien... Geen idee hoe laat ze het posten. 

Om 19uur stond het online, ben tevreden! staat er goed op... heel veel aspecten zijn belicht, genoemd, want er komt zoveel bij kijken bij FTD, zeker bij jonge gezinnen.
* prima ge-edit! en wel 6 minuten! TOP. Al vele mooie reacites gekregen... 

https://linda.tv/share/59676f3144abc21db4bc7d83

 

En ondertussen weer bijna half jaar verder.... dus hoe is het nu met..... ;) Heel goed. 

www.linda.tv

facebook : @LINDAtvonline

IMG_5338-1.jpg

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.