10.11.17 DAG van de MANTELZORGAWARDS uitreiking.

Gepubliceerd op 10 november 2017 om 22:25

vandaag was het zover, de uitreiking van de MANTELZORGAWARDS, een dag met een touringcar door NEDERLAND om 3 winnaars te verrassen! Er waren nog 10 genomineerden waarvan de 3 hoogst geëindigde een prijs kregen. Geen 1.2.3. maar 3 winnaars. We begonnen in Bussum.... en dat natuurlijk op de Dag van de mantelzorg.

Een drukke week voor mij in teken van #FTD en #Mantelzorg, whats in the name ;) 
Gisteren Workshop op het NURSING congres in Ede gegeven met Saskia Danen, te kort was het... zoveel te vertellen en te laten zien, zeker als we met zn tweeen zijn. Interactief bezig geweest... Tijd vliegt dan. 

Half 10 moest ik in Bussum zijn, vertrok iets te laat en druk op de weg, dus kwam iets later aan. 
hier zou de eerste prijsuitreiking plaatsvinden door Irene IMG_2029.jpg

Moors. Er zaten allemaal Mantelzorgers binnen, uit Bussum, die leuke activteiten gingen doen. Er waren een paar sprekers en toen ging Irene van start. Marjolein Bruurs van www.mantelzorgeljk.nl kreeg de eerste prijs.. 

 

morgen maar schrijven of zondag, nu bekaf! Irene Moors deed de 2 eerste winnaars, helaas had ze hierna andere verplichtingen, kwam ook doordat de winnaars zover uit elkaar zaten in NED. 

 

 

 

IIn Losser nog even met Irene op de foto! hierna had ze andere verplichtingen dus kon ze niet mee naar Woensdrecht. En ook natuurlijk omdat het zo ver uit elkaar lag.. als er een winnaar dichterblij was geweest... Wel jammer voor de derde winnaar. Ze doet het erg leuk en goed! 

ErikPeekFotografie-3810.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.