Soort van terug van weggeweest, mn blogs bij MANTELZORGELIJK!

Gepubliceerd op 10 maart 2018 om 23:45

Mooi, ik heb regelmatig contact met Marjolein Bruurs van Mantelzorgeljk, heb al eerder een aantal blogs geschreven en zo ook Robin, zij heeft 17 blogs geschreven, deze komen eerdaags : 22.3.18 bij gastblog te staan. Omdat ze heel graag aandacht geven aan andere vormen dementie kregen we het idee om mijn blogs te plaatsen bij Mantelzorgelijk.... ze beginnen met de 'eerste' .... 

maandag ochtend 12.3.18 om 8 uur komt er een introductie en iedere dinsdag 13.3.18 om de week komt er een blog van mij te staan, ze beginnen met de eerste, oei, moet ik toch even kijken of die al helemaal goed zijn, meteen een stok achter de deur. Weet dat ik wel her en der ben gaan schrijven, maar ook dat ik sommige verhalen nog niet helemaal klaar had, en geen foto's erbij e.d. 
En dat wil ik wel graag, moet allemaal wel kloppen.. Ook omdat ik het later weer in een boek wil zetten.. ook mn ideeen over ;) 

er gaat ook gelinkt worden naar de FTDlotgenoten en mn facebook.. awareness, ben er blij om en mee! Het zijn zoveel kleine dingen die helpen. Herkenning & erkenning is al zo belangrijk voor mensen, dat horen we op de FTDlotgenootdagen... en ook op het symposium hoorden we dat. 

Vandaag gehoord dat ik weer een vriendin heb die een blog aan het schrijven is, supertof, een gastblog. Hoop zo dat het lukt, iedere donderdag om 12 uur een gastblog... ik ga nog wat mensen vragen te schrijven, en hoop dat mensen zich zelf willen aanmelden. 
Vertel je verhaal, het is zo belangrijk! en vanuit alle hoeken.
Zal morgen bij JW op de groep eens een bal opgooien, een stagiaire, verpleegkundige, verzorgende... 

Zo nu maar eens mn bed in, morgenochtend naar JW, was brengen, er zal wel weer veel liggen, woensdag niet geweest. Dan kan ik meteen wat wassen draaien en deze op dinsdag dan weer brengen. Ik werk meestal op de dinsdag maar omdat ik maandagnacht in de radio studio zit lijkt het me niet echt slim om dan te werken, #brakkedinsdag, woensdag werken.... 

 

X Margreet 

IMG_4090-1.jpg

https://mantelzorgelijk.nl/?s=ftd

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.