Extraatjes in Lisidunahof voor de bewoners enz...

Gepubliceerd op 1 april 2018 om 15:11

In de OASE, de centrale hal hangt er een wensboom, je kan daar als familie een wens in hangen voor je partner, familielid. Ik heb er enige tijd geleden een wens in gehangen, maar dan voor de hele groep. Niet alleen voor JW. Leuker om samen wat te doen, vind het so wie so moeilijk om iets te verzinnen voor hem, waar kan ik hem blij mee maken? wandelen / fietsen doet hij al... ze hebben hem een keer in het bubbelbad gedaan en daar ontspande hij in, maar ja, dat zijn de 'gewone dingen' Alhoewel je voor het in bad doen weer extra handen nodig hebt, moet je toch bij blijven. Vrijwilligers zijn altijd nodig... Deze zijn soms moeilijk te vinden, omdat vrijwiligers het soms erg moeilijk vinden omdat het mensen betreft die dezelfde leeftijd hebben, of zelfs jonger zijn. Zo waardevol en mooi, de vrijwilligers die er zijn. Voor mij ook prettig te weten, dat er mensen zijn die leuke dingen doen met JW. {en andere bewoners} 

Leuk was het dus te horen dat de wens van mij voor de groep gehonoreerd was! Een uitstapje naar Dierentuin Amersfoort! 15 maart zijn ze gegaan, ik kon helaas niet mee, moest werken. Er konden gelukkig genoeg andere partners, familieleden mee, en personeel. Het weer was goed en ze hebben het zo naar hun zin gehad! Op naar een volgende keer... Lieve reacties gekregen. 
Er waren familieleden die zeiden, geef even door wat de kosten waren. Maar dit was vanuit het SWBL - Stichting Welzijn Bewoners Lisidunahof, ze hebben wel een speciale kortingskaart voor de Dierentuin, dus we moeten het vast nog wel een keer zelf kunnen regelen.. met de Lisidunahofbus & chauffeur dan wel. Er zijn een aantal verpleegkundigen die in de bus kunnen en mogen rijden. 

Eerdaags ook een mailtje naar de familieleden sturen, laatst was er NL-doet, er is op vele groepen wat gedaan, bij ons niet heel veel, dus een FAMILIE-doet weekend of dag{en} organiseren om de tuin aan te pakken, even zien wat ze op de groep graag willen, waar de verpleging vind dat er wat moet gebeuren en daarop in spelen. Familie wil vaak best wat doen maar weet niet wat... en ook vrienden... of mensen die wat willen bijdragen, die nog potten, aarde e.d. hebben liggen. Altijd leuk... Bankje maken? Met hoge drukspuit de boel schoonspuiten! Een hoge tuintafel, een tarp voor extra schaduw... en toch lekker buiten kunnen zitten in bv de rolstoel. Ik ga het gewoon in de groep gooien... en ik had nog wat geld over van de crowdfundingactie met de verjaardag van JW. Dus daar kunnen ze ook nog wat van kopen..... en misschien anders bij het tuincentrum EuroFleur nog een balletje opgooien, durf te vragen #DTV ;) of andere locale winkels in Leusden. Wordt vervolgd.... 


X Margreet 

foto van de wensboom volgt, heb m wel ergens staan maar maak van de week een nieuwe... Woensdagavond 4 april weer een dansavond met Franky. Ik morgen weer naar JW, griep deze week, dus niet gegaan.. lag plat. Morgen moet wel weer lukken denk ik. 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.