Jaaaaaa, het begint weer : Ashtonia! #blijei

Gepubliceerd op 11 juni 2018 om 19:47

het begint bijna weer... mijn / ons vrijwilligerswerk bij Ashtonia! Wie? Wat? Waar? The Ashton Brothers misschien wel bekend? op dit moment veel reclame bij RTL4. Vorig jaar zag Monique mijn vriendin een oproep bij FIGI {Zeist} vrijwilligers gezocht, we zijn toen gaan kijken en waren verkocht.... zo'n mooie tijd gehad in April 2017, voor het eerst dat ik echt iets voor mezelf deed waar ik helemaal blij van werd. De kinderen ietwat verwaarloosd... naar mijn gevoel, wellicht vonden ze het best fijn dat mama ff weg was. Alhoewel het toen wel hele lange dagen waren ; )

 

Maar nu 1 juni begint het weer...  en wel tot 22 juli! Veel vrienden, bekenden vragen dan ook, wat is het nou eigenlijk precies..... tja, dan leg ik het uit... 

 

Er zijn weer veel vrijwilligers aanwezig! Meesten van vorig jaar, dus erg fijn en gezellig, een aantal nieuwe mensen, leuk en ook nodig, daar ze er nu meer weken staan! Met een nieuwe tent, andere opbouw, indeling, supergezellig. Heerlijke food trucks, plekken onder de bomen, op het gras, picknick kleden, drijven op het water! 
Crewtent in plaats van binnen in Slot Zeist. We missen nu wel de bitterballen!!
Vorig jaar in April was het soms heul erg fris, nu heerlijk mooi weer!!


We eten met zijn allen, er wordt heerlijk gekookt! Zal opzoeken hoe ze heten, komen uit Arnhem dat weet ik in ieder geval.  

First eet cafe     http://www.first-eet.nl      https://www.facebook.com/FirstEet/

Ondertussen willen we Ted wel adopteren, delen, trouwen... ;) 

 

Zo lekker om niet te hoeven koken en een verrassing wat we voorgeschoteld krijgen. Thuis natuurlijk wel het een en ander klaarzetten, maar Jord gisteren zelf pasta gemaakt met saus! We verkleden ons, worden geschminkt, onze haren worden gedaan...

en jaaaaa, mensen die in Ashtonia komen lopen er 'ook zo bij' - alles kan in Ashtonia. 

 

Op 10 juni de premiere gehad! Mooie recensies en so wie so veel mooie reacties.

We zijn op de fiets gekomen, bleven deze avond wat langer ;) lekker drankje genomen GT & geschminkt weer terug naar huis! 
Leuk om mensen uit te zwaaien... Mee te kletsen, de weg te wijzen... te helpen... we maken er samen een feestje van! 

 

Kan natuurlijk niet iedere avond bij het Ashtonia zijn. 5 avonden in de week! das wat veel. Werk, verjaardagen, afspraken, de kinderen. 


Voetbal wedstrijden van Jord. Op 3 juni hadden we zelfs de KNVB Beker FINALE in Uithoorn, die ze in een zinderende wedstrijd hebben gewonnen. JO15-1 0-2 achter, in de laatste minuten van de tweede helft 2-2, verlenging en toen gingen ze erop en d'rover!!! 5-2! WAANZINNIG, was live op Facebook gegaan voor de achterban in Bunnik, vrienden en bekenden. Met een bus van Kassing zijn we naar Uithoorn gebracht, net als de halve Finale in Haarlem. Zo leuk. Renée mee, nichtjes Anouk & Maura en oma, opa, de vader van JW was ook nog gekomen. Zo ook bij heel veel andere spelers, veel familie en vrienden.
Voor het eerst in de geschiedenis van Bunnik '73 dat een team de Beker heeft gewonnen. {ook waren ze al die week kampioen geworden} Zal aan Jord vragen of ik een foto mag posten...  op www.bunnik73.nl staat een filmpje, verslag, stuk van de coach. https://www.bunnik73.nl/o15-1-wint-de-knvb-beker/  

https://www.bunnik73.nl/dankwoord-trainer-o15-1/

http://bunniksnieuws.nl/lokaal/bunnik-73-wint-knvb-district-west-beker-456098

 

Voor Jan Willem foto's afgedrukt, meegenomen en gelamineerd. Hij moest lachen... en zeker bij de maffe foto van Monique en mij. Maar de foto van Jord & Renée die geslaagd is [later meer hierover] SUPER! !! Hij zou zo trots op ze zijn! op dit mooie stel.... 

Ik lamineer de foto's zodat ze mooi blijven, er lopen wel vaker anderen met foto's {en andere spullen} als ze JW's kamer zijn op gegaan bijvoorbeeld. ;) En hij loopt er soms ook mee rond. 


Blij dat ik met mijn collega's het een en ander kan regelen. Iets eerder weg en dan andere dag weer wat langer doorwerken. SUPER! 

 

CHECK DE BESCHIKBAARHEID : er zijn nog kaarten te verkrijgen! op de Facebookpagina kan je zien wanneer...
worden zo nu en dan foto's geplaatst. Entree met eetmunt & drankmunt, krachtvoer & toverdrank! 

https://www.facebook.com/AshtoniaNL/

http://www.ashtonbrothers.nl

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ashton_Brothers

www.figi.nl 

https://www.slotzeist.nl

 

Ik plaats vast nog wat foto's erbij van de activiteiten... Leuke foto's met & van vrienden / kennissen die langskomen.... 

Zo ook Henriette Brons van Alzheimer Nederland. 

 

AAN DE SLAG ZEIST 

 

http://aandeslag.info

https://www.facebook.com/aandeslagzeist/

 

AAN DE SLAG IS EEN SUCCESVOLLE METHODE
OM BEWONERS VAN ASIELZOEKERSCENTRA TE BETREKKEN
BIJ VRIJWILLIGERSWERK IN DE GEMEENTE.

 

In het project werken per gemeente verschillende partijen met elkaar samen: medewerkers van lokale organisaties, medewerkers en bewoners van het AZC, ambtenaren bij de gemeente en vrijwilligers.

Dit lokale projectteam koppelt op een positieve en energieke manier zoveel mogelijk bewoners van het AZC aan leuke vrijwilligersklussen in de gemeente. Vanuit het AZC stappen zij zo de maatschappij in, leren nieuwe mensen kennen en zijn lekker AAN DE SLAG!

 

Zo ook bij ASHTONIA! Hoe leuk is dat?!
Voor zover ik weet & zie, vinden ze het fantastisch!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.