BOEK : Sandy : "De zoektocht naar het onbekende"

Gepubliceerd op 12 augustus 2018 om 12:06

“De zoektocht naar het onbekende”
Dementie veranderde ons leven
Waar komt deze naam vandaan en wat wil ik hiermee zeggen?
Jaren lang hebben wij gezocht naar de oorzaak van Maarten zijn klachten en jaren lang hebben artsen ons daarin niet gehoord.
Na een lange zoektocht kwam er dan eindelijk een (voor mij onbekende) diagnose. Blijkbaar was deze diagnose niet alleen voor mij onbekend. Geen één arts heeft ooit gedacht aan deze ziekte, blijkbaar is FTD op zo'n jonge leeftijd ook voor artsen onbekend.
Daar moet verandering in komen en daar zal ik altijd mijn steentje aan bij blijven dragen.
Helpen jullie mee om de ziekte onder de aandacht te brengen?

 

De intro / teksten komen van de Facebookpagina van het boek, geschreven door Sandy. 

8 augustus 2018 : Win actie 

Nog 2 weken, dan maak ik de winnaars bekend!
Al enorm bedankt voor de geweldige reacties!

Win actie:

Wegens drukte laat het boek langer op zich wachten dan verwacht. Om de tijd te overbruggen wil ik graag 3 mensen blij maken met 1 van de eerste uitgaves van mijn boek (uitreiking zal zijn tijdens de boekpresentatie of naar wens via de post)

Hoe kun je winnen?

- Like dit bericht
- Geef in een reactie aan waarom je graag wilt winnen

Winnaar word eind deze maand bekend gemaakt.

 

13 juni 2018 schreef ze: Het boek is af:

Inmiddels heb ik de laatste letters van het laatste hoofdstuk getypt. Ik moet de laatste 2 hoofdstukken van mezelf nog een paar keer goed nalezen en dan kunnen de laatste 7 hoofdstukken ook richting professionals. Het hangt dan een beetje van hun af wanneer het boek gecontroleerd kan gaan worden op spelling en grammatica. Daarna zal het meteen doorgaan richting drukker.

Ik hou jullie op de hoogte. Alvast enorm bedankt voor de grote belangstelling met bijna 400 volgers

 

23 mei 2018 schreef ze: Verwerking:

Mijn boek heeft me het afgelopen jaar geholpen bij mijn verwerking. Op dit moment ben ik een andere weg in geslagen voor de verwerking en ben ik gestart met EMDR*. Dit kost me ongelooflijk veel energie maar ik kan het iedereen aanraden.

Het helpt mij echt verder !!

Vandaag duik ik weer achter mijn computertje en is het de bedoeling dat ik de eerste 6 hoofdstukken naar de professionals ga mailen.

Wil je vast een stukje van ons verhaal lezen dan adviseer ik om onderstaande artikel te lezen. Dit artikel is inmiddels 2 jaar oud maar geeft alvast een klein kijkje in ons leven.

 

Groetjes Sandy

https://www.viva.nl/l…/sandy-man-dement-kon-toch-was-net-30/

 

De facebook pagina van Sandy : kijk hier voor alle updates over het boek e.d. 
Ik zal hier ook het een en ander bijzetten / updaten als er iets nieuws bij komt, want niet iedereen heeft Facebook.  

https://www.facebook.com/dezoektochtnaarhetonbekende/

 

X Margreet 

 

En de facebookpagina : Maarten "Voor ik het Vergeet"

https://www.facebook.com/maartenvoorikhetvergeet/

 

EMDR: deze twee pagina's heb ik even opgezocht, zijn er natuurlijk nog veel meer.... over EMDR. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Eye_movement_desensitization_and_reprocessing

https://www.emdr.nl/wat-is-emdr/

 

- bij NIEUWS heb ik meer van en over Sandy en haar gezin staan. Linkjes naar... 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Melanie Lohuis
5 jaar geleden

Hallo

Ik heb een vraagje, ben namelijk zeer geïnteresseerd in je boek. Ik ga vanaf 01-11-18 werken op een afdeling jong dementerenden als therapeut die inzetbaar is voor de thuissituatie in relatie tot het omgaan met een partner met dementie. En ik denk dat jullie ervaringen mij enorm kunnen helpen inzicht te krijgen in bepaalde gevoelens. Is er een manier om me op een lijst te zetten voor de volgende lichting boeken? Ik weet dat de eerste lijst vol is maar mss een volgende reeks?

Alvast bedankt

Groetjes Melanie Lohuis